24 июня 2019 Район, Страна 67  0 

Народний депутат Сергій Валентиров: «Моя партія – жителі мого округу»


Народний депутат нашого виборчого округу Сергій Валентиров заявив, що прийняв рішення взяти участь у позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. У минулих виборах Сергій Валентиров брав участь як самовисуванець. Після обрання, щоб мати можливість вирішення питаннь жителів округу у парламенті, він приєднався до більшості. Зараз же, за словами Сергія Васильовича, свою підтримку на виборах йому запропонувала партія «Опозиційна платформа — За життя».

— Рішення йти на вибори мажоритарником за підтримки партії далося мені нелегко, — розповів народний депутат. — Я багато радився із різними людьми, багато розмовляв із жителями нашого округу. Мені як представнику людей було важливо, щоб мій вибір збігався з їхнім. З боку це може виглядати як досить радикальна зміна курсу, але на ділі — мої депутатські принципи залишилися незмінними: благополуччя людей і захист інтересів країни. Як і чотири роки тому, моя партія — жителі мого округу. Саме їхня позиція і їхні інтереси формують вектори моєї роботи у Верховній Раді.

Як розповів Сергій Валентиров, ще одним важливим фактором у прийнятті такого рішення стала команда:

— Я вже багато разів говорив, що одна людина у Верховній Раді багато не вирішує, важлива команда. І я знаю команду цієї партії, яка йде від Запорізької області. Це справжні патріоти свого краю. Люди справи і відповідальності за результат. З ними можна відстоювати інтереси регіону і працювати над вирішенням проблем.

Записала Анна Богданова


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.