3 мая 2019 Акимовка 160  0 

Люди з інвалідністю відгукнулися на чуже горе


 З 25 квітня у Картинній галереї Якимівського районного історико-краєзнавчого музею діяла «Виставка Нескорених». На ній свої роботи представили дванадцятеро майстринь декоративно-ужиткового мистецтва району. Особливістю виставки став статус майстринь — усі вони люди і інвалідністю. Силу їхнього духу і любов до життя на виставці об’єднало спільне бажання допомогти невиліковно хворим землякам. Усі учасниці виставки передали частину своїх робіт на благодійний аукціон, оголошений  фондом «Благочинність» та районною газетою «Слово трудівника» для збору коштів на продовження реконструкції паліативного відділення Якимівської ЦРЛ.

На виставці була встановлена скринька для пожертвувань. Учасниці виставки і відвідувачі знайшли можливість матеріально підтримати ремонтні роботи у паліативному відділенні.

Вчора, 3 травня, організатори виставки відкрили скриньку і передали зібрані кошти (741 грн.) до благодійного фонду «Благочинність», а також витвори майстринь для аукціону, який відбудеться 15 травня у прес-центрі «Слова трудівника» (смт Якимівка, вул.Молодих патріотів 9, ІІ поверх, тел. 098 9252289).

Тетяна БЕЛИМЕНКО

Фото Руслана Бачуріна


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.