18 января 2019 Акимовка, Район 623  0 

Відбулася 21-а сесія селищної ради


Сьогодні відбулася 21-а сесія Якимівської селищної ради, яку відкрив та провів засідання в.о.голови громади, секретар ради Максим Забара.

На розгляд присутніх 21 депутата було винесено 60 питань. Одними із найбільш обговорюваних стали питання: про роботу виконавчого комітету селищної ради за 2018 рік (у результаті депутати просто взяли до відома цю інформацію), про персональний склад виконавчого комітету селищної ради та структури виконавчих органів ради.

Стосовно виконавчого комітету селищної ради, депутатським рішенням було виведено із його складу осіб, які входили до складу виконкому за посадою — Валентину Громихіну, Сергія Селевича та Сергія Макарова. Ввели до складу виконкому 4-х нових членів — заступника голови селищної ради Олександра Арутюняна, заступника директора ПП «Аскон» Василя Новікова, приватного підприємця Валерія Усояна та директора ТОВ «Якимтеплозбуд» Романа Мірошниченка. Таким чином на сьогодні склад виконкому селищної ради налічує 24 особи із 27 можливих.

Жваво та палко депутати обговорювали питання про структуру виконавчих органів селищної ради та чисельність апарату ради і її виконавчих органів. Довго народні обранці сперечалися, пропонувалося навіть перенести розгляд даного питання на засідання наступної сесії. Але все таки депутати не стали відкладати у довгу шухляду це питання та прийняли рішення саме на цій 21-й сесії. Тож, відтепер кількість структурних підрозділів селищної ради (шляхом злиття декількох відділів) скоротилася з 17 до 11, а кількість працівників із 113 до 93-х.

Крім цього депутати заслухали звіти голів п’яти постійних депутатських комісій про пророблену за минулий рік роботу, затвердили Статут та фінансовий план на 2019 рік Якимівського ЦПМСД і ряд важливих медичних програм. Затвердили умови проведення конкурсу з визначення опорного навчального закладу на території Якимівської ОТГ та директорів двох шкіл, які очолюють особи-виконуючі обов’язки.

Внесли зміни та уточнення до рішення про місцевий бюджет селищної ради на 2019 рік, пакетним голосуванням прийняли рішення із земельних питань. Також розглянули та прийняли рішення щодо умови праці секретаря селищної ради на період тимчасового виконання повноважень селищного голови.

За поданням старостів і депутатів від округів уточнили перелік об’єктів соціально-економічного розвитку на поточний рік із виділенням відповідного фінансування.

Руслан БАЧУРІН фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.