1 июня 2018 Район 143  0 

Маленькі радощі великого майбутнього


Традиційно незмінною є турбота про підростаюче покоління народного депутата України Сергія Валентирова. Щороку з нагоди міжнародного Дня захисту дітей він особисто або через своїх помічників і представників районних владних структур округу оновлює матеріальну базу дошкільних закладів.

Так сталося і цьогоріч. У кінці навчального року Сергій Васильович відвідав Кирилівську школу-садок «Золота рибка» і презентував сучасний телевізор (на заміну тому, що вийшов із ладу). А до міжнародного дня захисту дітей передав у всі 17 дитячих садків району новенькі набори іграшок.

Протягом двох днів іграшки потрапили до своїх нових господарів у Якимівці (5 ДНЗ), Давидівці і Вовчанському, Атманаї, Розівці, Новоданилівці, Великій Тернівці і Ганнівці, Шелюгах і Охрімівці, Кирилівці (2 заклади) і Таврійському.

Голова райдержадміністрації Олександр Правосуд, голова районної ради Юрій Шило та помічник народного депутата Геннадій Подольний привітали педагогічні колективи дошкільних закладів району та вихованців із святом дитинства і вручили подарунки малюкам із рук-в-руки.

Дітвора із задоволенням і знанням справи визначилася із власними уподобаннями і почала гратися обновками. А очі дорослих — і вихователів, і батьків — світилися радістю за своїх дітей.

Разом із дітьми новими іграшками бавилася Тетяна БЕЛИМЕНКО


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.