11 мая 2018 Страна 33  0 

Melovin пройшов до фіналу «Євробачення»


10-го травня відбувся другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» у Лісабоні.

Саме цього дня виступав українець Melovin з піснею «Under The Ladder» і опинився у фіналі, який відбудеться за два дні.

До десятки щасливчиків також увійшли: Сербія, Молдова, Угорщина, Швеція, Австралія, Норвегія, Данія, Словенія, Нідерланди.

Російська учасниця Юлія Самойлова до фіналу не потрапила.

Як відомо, за правилами «Євробачення», до фіналу поза конкурсом також проходять представники країн-засновниць, так званої «Великої п’ятірки» — Великобританії, Іспанії, Італії, Німеччини та Франції, також країни — торішнього переможця.

ДИВІТЬСЯ ВИСТУП MELOVIN:

Отже у фіналі 12-го травня за перемогу змагатимуться співаки з Албанії, Чехії, Литви, Ізраїлю, Естонії, Болгарії, Австрії, Фінляндії, Ірландії, Кіпру, Великобританії, Німеччини, Франції, Італії, Іспанії, Сербії, Молдови, Угорщини, України, Швеції, Австралії, Норвегії, Данії, Словенії, Нідерландів.

Як відомо, фаворитом букмекерів у другому півфіналі був представник з Норвегії Олександр Рибак, який вже перемагав на конкурсі у 2009-му році. І якщо тоді співак вразив усіх вокалом, запальною пісенькою та скрипкою, то цього разу в хід пішли танці, бек-вокал та графіка.

ДИВІТЬСЯ ВИСТУП РИБАКА:

А от росіянці Юлії Самойловій, яка торік не потрапила на «Євробачення» з відомих причин, букмекери прогнозували невтішний результат. І недарма, бо всю пісню витягував потужний бек-вокал, а сама дівчина, здавалося, от-от закуняє.

ДИВІТЬСЯ ВИСТУП САМОЙЛОВОЇ:

І найзапальнішим номером цього півфіналу можна справедливо вважати виступ рокерів AWS з Угорщини, які помітно пожвавили доволі нудний загальний настрій вечора.

ДИВІТЬСЯ ВИСТУП AWS:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.