16 марта 2018 Район 110  0 

У ветеранській організації новий голова


Цього тижня відбувся пленум районної організації ветеранів України, який відкрив та провів її голова Михайло Ладченко.

Спочатку він коротко поінформував присутніх про основні засади організації. Адже ветеранська організація — це чисельне об’єднання району, що налічує понад 7 тисяч учасників, серед яких ветерани Другої Світової війни, учасники бойових дій, діти війни, а також ветерани праці. Головне завдання організації — соціальний захист ветеранів, участь у військово-патріотичному і трудовому вихованні молоді та громадському житті району.

Наступним став розгляд заяви М.Ладченка щодо припинення його повноважень за власним бажанням, за що учасники пленуму одностайно проголосували. Щиросердні подяки за багаторічну та плідну працю Михайло Микитович почув з вуст керівника апарату райдержадміністрації Людмили Величко, депутата селищної ради Світлани Шайхутдінової та заступника начальника УСЗН Віри Косс.

Помічник народного депутата Сергія Валентирова Геннадій Подольний у своєму виступі запевнив присутніх, що народний депутат завжди опікувався проблемами та потребами ветеранів, що і буде робити надалі. Також він запропонував присутнім вшанувати пам’ять ветеранів, які нещодавно відійшли за межу — Володимира Рогачевського, Марії Царькової, Валентини Хижняк та Олександри Лагоди.

М.Ладченку Геннадій Володимирович побажав здоров’я та подальшої плідної роботи з надання консультативної допомоги новообраному голові, адже Михайло Микитович залишається у складі ветеранської організації як її почесний член.

Після цього постало питання про обрання нового голови організації, на розгляд присутніх була висунута єдина кандидатура — Михайла Кирпика, який до цього часу очолював Володимирівську первинну ветеранську організацію. Учасники майже одностайно підтримали цю кандидатуру, привітали Михайла Михайловича із новою посадою та побажали енергійної роботи у ветеранському середовищі.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.