30 марта 2018 Акимовка 405  0 

4-та сесія Якимівської селищної ради (ФОТОРЕПОРТАЖ)


Сьогодні, 30 березня, відбулося пленарне засідання четвертої сесії Якимівської селищної ради. Відкрила і провела сесію голова об’єднаної громади Валентина Громихіна. Участь у роботі сесії взяло 26 депутатів та голова райдержадміністрації Олександр Правосуд. Перед початком сесії Валентина Миколаївна вручила всім депутатам посвідчення і значки народних обранців Якимівської ОТГ. На порядок денний виносилося 58 питань, 4 додаткових питання були проголосовані на початку роботи.

Першим було розглянуто блок питань, що стосуються медичної галузі громади і всього району: внесли зміни до структури штатного розпису Якимівської ЦРЛ, з метою організації роботи паліативного відділення для надання допомоги невиліковно хворим громадянам. Виділили кошти на придбання легкового автомобіля для організації надання медичної допомоги мешканцям району.

Нарешті депутати затвердили нову редакцію Регламенту Якимівської селищної ради, Якимівського району, Запорізької області, за яким віднині і будуть скеровувати свою діяльність.

Значну частину питань депутати прийняли пакетним голосуванням, що стало можливим завдяки ретельному розгляду кожного питання на депутатських комісіях.

Із внесених додатково питань депутати детально обговорили і прийняли рішення стосовно затвердження цільової програми компенсації різниці у тарифах теплопостачання ТОВ «Якимтеплозбуд». Виділили кошти КП «Радивонівський Райсількомунгосп» на оплату ліцензії на спецводокористування.

Переважною більшістю голосів прийняли рішення про створення у приміщенні відділу освіти, молоді та спорту Якимівської селищної ради комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр».

У розділі Різне було надано слово представникам громадськості району і представнику учасників п’ятничного сільськогосподарського ярмарку, а також підприємств, які ведуть діяльність на території об’єднаної громади.

Детальніше — у  номерах «СТ».

 

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.