30 сентября 2016 Акимовка 191  0 

15- річниця обласного відділення Фонду


DSC_00611  жовтня  2001 року  були  створені  робочі  органи  Запорізького обласного відділення  Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності — міські та міжрайонні виконавчі дирекції.

На сьогодні маємо по області таких дирекцій десять  ,колективи яких уже 15 років  успішно справлялись та  продовжують справлятися    з завданнями  Фонду. А це щорічно мільонні витрати на виплату метеріального забезпечення застрахованим особам( допомога по тимчасовій втраті працездатності,по вагітності та пологах та допомога на поховання) , тисячі оздоровлених мешканців області та їх дітей в санаторно-курортних та дитячо- оздоровчих закладах України, використані значні кошти  на відновлювальне лікування застрахованих осіб в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів а також реалізація прав застрахованих осіб на отримання матеріального забезпечення в звязку з вимушеним переміщенням з окупованої території та районів АТО та ін.

Однією з таких дирекцій є Якимівська міжрайонна виконавча дирекція, яка в невеличкому складі( Кардашева О.В, Пелих Л.В, Дєдушева І.Б, Братищенко О.А) на протязі 15 років творить добро в Якимівському та Приазовському районах – забезпечує працюючих  соціальними гарантіями в звязку з тимчасовою втратою працездатності

В складний час відмічає обласне відділення  свою річницю, так як Фонд знаходиться в процесі реформування та змін. Тому бажаю колегам терпіння , віри в майбутнє робочих органів Фонду. Нехай творча енергія та високий професіоналізм, стійкість у подоланні проблем будуть винагороджені повагою і вдячністю.

Щиро вірю, що Ваша працьовитість та професіоналізм і надалі будуть служити людям праці у лавах Фонду соціального страхування України.

В.Чкан, директор Якимівської МРВД ЗОВ ФСС ТВП

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.