6 июля 2015 Район 73  0 

МІЖНОРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС


122-26 червня 2015 року на базі відпочинку «Сонячна соната» у смт Кирилівка проходив V ювілейний Міжнародний фестиваль-конкурс «Екзотик-шоу». У цьому році у фестивалі взяли участь декілька колективів Кирилівської селищної ради. Кирилівський селищний будинок культури №1 (директор Катерина Литвак) представляли хореографічний ансамбль «Шахерезада», Ганна Чмирь-Протасова та Наталка Куц.Хореографічний колектив «Шахерезада» (керівник Анна Саркісова) виконав дві композиції — «Духи стихій» та «Саіді». Яскраві костюми та майстерне виконання вразили журі фестивалю, колектив отримав Гран-прі фестивалю та був нагороджений дипломом та статуеткою. Солістка Ганна Чмирь-Протасова також не залишила байдужими журі, зачарувала їх виконанням пісні «Тече вода» і також завоювала Гран-прі фестивалю. Наталка Куц за виконання пісень «Україна» та «Кадриль» отримала 1 місце.
Кирилівський селищний будинок культури №2 (директор Віталій Шиян) представив декілька колективів на фестиваль. Хоровий колектив «Азовські зорі» (керівник Леонід Петрусенко), виконавши пісні «Боже великий», «Щедрик», «Терниця», вразив журі не тільки своїми костюмами, а, насамперед, майстерним акапельним виконанням пісень, отримавши Гран-прі фестивалю. Дуже сподобалася не лише журі, а і глядачам Анастасія Гнєздовська (керівник Світлана Шиян), яка виступала у номінації «художнє читання». За виконання твору «А жінка в світ приходить для любові» вона була удостоєна звання володаря Гран-прі фестивалю.
За свої виступи Іван Коломоєць та інструментальний дует Леоніда Петрусенка та Івана Коломойця отримали диплом 1 ступеню і статуетки фестивалю. Вокальний ансамбль «Паняночка» (керівник Тетяна Лисенко) також зайняв 1 місце. Денс-студія «Енерджі» (керівник Ірина Мирна) зайняв почесне 2 місце.
Вперше на фестивалі у цьому році була представлена номінація «прикладне мистецтво», і дуже приємно, що любительське об’єднання «Для дому, для душі» (керівник Світлана Шиян) отримало диплом 1 ступеня та статуетку фестивалю. Усі керівники аматорських колективів були відмічені дипломами фестивалю за вагомий внесок у розвиток культури.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.