30 июня 2015 Район 32  0 

«Азовські чайки»


КІННО-СПОРТИВНАУ Азовській ЗОШ з 2 по 22 червня 2015 року працював табір із денним перебуванням та вивченням англійської мови «Азовські чайки». Відвідували табір 26 учнів, у тому числі ті, що знаходяться під опікою, а також діти з малозабезпечених сімей.
Учні були поділені на 2 загони — «Веселка» та «Посмішка».

Кожен день у таборі починався із зарядки та лінійки, потім діти йшли на години англійської мови. Після занять, де в ігровій формі вивчали вірші, пісні, а також повторювали різні граматичні правила, інсценували казки, був організований перегляд мультфільмів та фільмів англійською мовою. Згідно плану, кожен день був присвячений різній тематиці: день дитини, день казки, день музеїв, день бантиків, день туриста, день природи, день спорту, день здоров’я, день Нептуна, день захисту тварин, день квесту. Кожен день був наповнений цікавими виховними заходами. Найбільш цікавими були «Таланти табору», де кожен зміг продемонструвати свої здібності. Під час дня бантиків кожен прийшов у бантику, а ще міг отримати майстер-клас з виготовлення бантиків та власноруч виготовити патріотичну квіточку — соняшник. У день захисту тварин учні мали можливість відвідати кінноспортивну школу, подивитися виступ своїх однолітків та покататися верхи на конях. У день казки усі представляли казкових героїв, а також дивилися інсценізацію «Три порося» англійською мовою. Цікавим виявився день квесту, адже діти протягом деякого часу шукали скарб за підказками. Також школярі мали можливість відпочити на лимані, відвідати аквапарк та дельфінарій.
Усі цікаві моменти не можна вмістити у одній статті, адже це і день Нептуна, і день туриста і багато іншого. Та особливо усім запам’яталося закриття табору, під час якого діти отримали сертифікати про участь, танцювали та співали англійські пісні, а також скуштували дуже смачний суп, зварений на кострі, та інші смаколики. Табір закінчив свою роботу, але діти вже почали пропонувати нові ідеї на наступний рік. Отже «Азовські чайки» обов’язково повернуться у наступному році! Дякуємо усім працівникам, які протягом цього часу організовували веселе та безпечне перебування у таборі!!!
С.Шиян, заступник директора з виховної роботи.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.