4 марта 2019 Район 101  0 

Таїсія Кофанова: нас таки об’єднає віра, армія і мова!


Протягом всіх років незалежності Україна не відчувала себе єдиною державою. На жаль, у країні донедавна було відсутнє спільне бачення державотворення. Негаразди були, є, і будуть. Але духовні цінності, державна мова і, як показала практика, українська армія у нелегкі часи відстоювання незалежності стають фундаментом державотворення і стартом розбудови громадянського суспільства, національної гідності та поваги до думки людей.

Одним із чинників розбудови держави є розвиток національної економіки. Економіка має працювати на країну, на розвиток наших територій для покращення умов життя кожної людини.

У ході реформи децентралізації, яка поступово відбувається у нашому районі, ми повинні не складати руки, а наполегливо акумулювати потенціал кожного жителя Якимівщини, особливо молодих людей.  Як приємно усвідомлювати, що сучасна молодь цінує українські державні символи, нашу мову, популяризує Українську армію, а ми, дорослі, на всіх рівнях: школа, сім’я, соціальна сфера — повинні підтримувати та заряджати їх енергією відповідальності та любові до України.

Пишаюся тим, що наші діти на привітання «Слава Україні!» з гордістю відповідають «Героям Слава!». Хоча ще 5 років назад ці слова не сприймалися більшістю населення, але дякуючи обраному європейському курсу разом із гарантом нашої держави ми відкрито і з гордістю сьогодні називаємо себе українцями: незалежними людьми, у яких є своя мета — світле майбутнє України.

Нині, як ніколи раніше, всім нам треба припинити внутрішньодержавні чвари, особливо у політичній царині. Непорозуміння між нами і національна глухота сьогодні працюють на руку нашим ворогам — як зовнішнім, так і внутрішнім.

І тому на підставі власного досвіду відкрито говорю, що обраний курс Президента нашої країни Петра Порошенка правильний і має бути незмінним. І це сьогодні, як ніколи раніше, залежить від кожного свідомого громадянина України, від кожного жителя Якимівського району. Нам треба згуртуватися навколо суспільних цінностей українського народу, яких ми прагнемо, заради яких ми торуємо цей шлях, щоб передати нашим дітям.

Хочу бачити квітучими наші села із розвиненою інфраструктурою, із відремонтованими дорогами та чистими узбіччями, висадженими молодими деревами, між якими будуть прогулюватися щасливі громадяни України.

Закликаю всіх свідомих українців приєднатися до моїх думок, до моєї діяльності і підтримати правильний курс разом із Петром Порошенком!


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.