17 августа 2018 Район 338  0 

Взяли і зробили: як давидівське агропідприємство само відремонтувало сільські дороги


Як відомо, стан автомобільних доріг на території населених пунктів громади залишає бажати кращого. Цьогоріч Якимівська ОТГ вибірково провела ямковий ремонт: десь, місцями, потрохи. А ось чи надовго — погода, час і експлуатація покажуть.

Давидівський старостинський округ не потрапив до списку «щасливчиків», до яких цього року бюджетним коштом зайшли дорожники, тож місцеві сільські дороги так і залишились «дірявими». Але цього тижня давидівці з подивом побачили на своїх вулицях дорожників приазовської компанії, які протягом декількох днів проводили ямковий ремонт давидівських доріг.

Як нам стало відомо, дані роботи — це особиста ініціатива засновника ТОВ «Агро-Давидівка» Анатолія Тиховода. Керівництво добре знаного у нашому районі сількогосподарського підприємства не стало чекати на поблажливість до давидівських доріг з боку місцевої влади (невідомо, скільки часу на це знадобиться). Власним коштом підприємство провело ямковий ремонт на двох сільських вулицях — на Сонячній (протяжністю 1300 м) та Аграрній (1000 м). Всього на цей ремонт «Агро-Давидівка» витратила понад 70 тон асфальтної суміші і 400 тисяч гривень.

«Ми тут живемо, нам тут працювати і тут же виховувати наших дітей, тож нам не байдужа доля рідного села», — сказав, спілкуючись із районними журналістами, керуючий виробництвом ТОВ «Агро-Давидівка» Олександр Чекір.

Атманайські дороги ремонтуються бюджетним коштом

На цьому ж тижні, за інформацією в.о.старости Атманайського с/о Ігоря Сажнєва, на таку ж суму — 400 тис.грн. — із бюджету Кирилівської селищної ради був проведений ремонт 4-х перехресть та ямковий ремонт на 3-х вулицях у с.Атманай (загальною площею 740 м2).

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.