6 июля 2018 Акимовка, Район 150  0 

Відзначили день Нацполіції


Рішення президента України відзначати 4 липня День Нацполіції пов’язано із прийняттям присяги першими патрульними поліцейськими влітку 2015 року.

Зараз у штаті Нацполіції 140 тисяч співробітників. Нові українські поліцейські стежать за громадським порядком та безпекою дорожнього руху, запобігають й розкривають злочини, проводять рейди та патрулюють вулиці, борються зі злочинністю та захищають добропорядних громадян.

День Національної поліції — свято тих, хто на перше місце ставить порядок і закон. Тих, хто готовий прибігти на допомогу, варто лише набрати 102. Нехай їхня служба буде якомога менше небезпечна і важка, і як можна більше цікава, гідна і шанована.

Привітати якимівських представників правоохоронних органів із їхнім професійним святом прибув голова райдержадміністрації Олександр Правосуд, який сказав:

— Ви виконуєте чимало важливих завдань, зокрема — забезпечення громадської безпеки, охорони та захисту прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави. Та найважливіше — це якісний перехід до нових, сучасних правоохоронних органів. Аби нова українська поліція мала високу довіру українського народу.

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, особистий внесок у стан боротьби зі злочинністю на території району та з нагоди Дня Національної поліції України грамотами райдержадміністрації нагороджені працівники Якимівського та Кирилівського ВП Мелітопольського ВП ГУНП у Запорізькій області: начальник Кирилівського відділення поліції Ю.О.Балабін; начальник сектору реагування патрульної поліції Якимівського відділення поліції В.Л.Вікарій; слідчий слідчого відділення Якимівського ВП М.С.Горлач; т.в.о. начальника сектору СВ Кирилівського ВП О.І.Захаров; дільничний офіцер поліції Якимівського ВП А.В.Коробка; начальник СРПП №1 Кирилівського ВП О.А.Садовський.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.