18 июня 2018 Район 119  0 

Живу у мирі і злагоді із сусідами


Так відповів фельдшер із Дружби Розівського старостинського округу на запитання журналістів: «Як живеться молодому спеціалісту у віддаленому селі?». І продовжив: «надаю медичні послуги населенню у Дружбі!»

Про молодого кваліфікованого спеціаліста у сільському ФПі редакцію повідомила в.о. старости Таїсія Кофанова: «У нас на Дружбі такий гарний хлопчина працює фельдшером. Місцеві жителі не нахваляться ним. І чуйний, і безвідмовний і, головне, кваліфікований спеціаліст. Живе у селі, і завжди відгукується за потреби медичної допомоги!»

Про себе Олександр Біляєв коротко розповів, що після закінчення Мелітопольського медичного коледжу, одразу через 2 дні був призваний на строкову службу до ЗСУ. Півтора року відслужив у Бердянському прикордонному загоні на пропускному пункті Чорнгар. Після звільнення став на облік до військкомату і отримав направлення до Дружби на роботу. Із 1 грудня минулого року надає медичні послуги місцевим жителям. На огляд приходять батьки із дітьми,  їх на обліку нині перебуває двадцятеро віком до 18 років,  і все доросле населення села. Мало-мальськи медичний заклад має відповідне обладнання, та найбільший попит у селян, звичайно, це надання амбулаторних послуг землякам за приписами лікарів на місці у селі.

Тішить молодого фельдшера (у квітні йому виповнилося 22 роки) те, що у його ровесників імунітет доволі стійкий, а от у старшого покоління він ослаблений, то ж найчастішими його підопічними є люди старшого віку.

— А, взагалі, мені тут у Дружбі подобається. Живу у мирі і злагоді із сусідами, у будинку, який мені надала сільська рада одразу приїзді у село, і надаю медичні послуги  населенню…

Спілкуючись із журналістами Таїсія Михайлівна добрим словом згадала всіх медичних працівників старостинського округу і через газету передала вітання із професійним святом, подякувала за професійну служіння на медичній ниві і побажала всім міцного здоров’я і земних благ.

Тетяна БЕЛИМЕНКО


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.