11 июня 2018 Область 164  0 

«Кращий Голос Азову»… Знову перемога!


У суботу, 2 червня, на Приморській площі міста Бердянськ відбувся супер-фінал вокального талант-шоу «Кращий глос Азова. Діти», який проходив під патронатом народних депутатів України Олександра Пономарьова, Дмитра Лубінця та Сергія Валентирова.

Відкривали конкурс мер Бердянська Володимир Чепурний, депутати міськради та представники районів-учасників конкурсу. Переможців визначало імените журі — заслужені працівники культури України Сергій Пелюк — директор Запорізького державного музичного училища ім. П.Майбороди, Ірина Конарєва — директор Запорізької обласної філармонії, та бек-вокалістка групи «ТІК» Вікторія Воронюк.

У суперфіналі талант-шоу взяали участь 32 фіналіста із 16 районів та міст Запорізької і Донецької областей. У зв’язку із широким резонансом і великою кількістю учасників суперфіналу, народні депутати винесли рішення про додаткове призове місце, і в результаті визначили не двох, а трьох переможців. Якимівщину на завершальному етепі цьогорічного шоу представляли дві талановиті красуні Юлічка Карачова із Якимівки (7 років) і чотирнадцятирічна кирилянка Марійка Гуменна.

Чотири години пісенного марафону на Приморській набережній Бердянська тримав у напрузі всіх присутніх на шоу і, навіть, гостей міста, які у той час відпочивали на Азовському морі… Ініціатори пісенного конкурсу із усіх сил підтримували фіналістів із своїх виборчих округів. Народний депутат України Сергій Валентиров особисто зайняв місце разом із фанами наших юних співачок. Він високо оцінив виступи наших дівчат, але чесно зізнався, що зовсім не заздрив у той момент іменитим членам журі. Якість шоу як і  фаховість підготовки юних конкурсантів вищає із кожним роком! І от результат:  Якимівський район другий рік поспіль виборов одну із трьох перемог! Марія Гуменна  стала переможницею у старшій віковій категорії. Вона разом із  Світланою Машихіною із Волноваського району Донецької області отримали призи із рук народних депутатів. У молодшій категорії перемогу виборола Евеліна Боллі (м.Бердянск). У музичних школах якимівські суперфіналістки навчаються у класах Світлани Трифонової – викладач Юлічки та Ганни Чмир-Протасової із Кирилівки. Наставником обох суперфіналісток на співочому талант-шоу став Віктор Глазков.

Виступи наших фіналістів — Карачової Юлії та Гуменної Марії — підтримували вболівальники та учасники регіонального туру «Кращий голос Якимівки. Діти», які змогли потрапити на супер-фінал за допомоги голови Якимівської райдержадміністрації Правосуда О.Є. та Кирилівського селищного голови Малєєва І.В.

Усі конкурсанти у Бердянську були нагороджені дипломами учасників супер-фіналу «Кращий голос Азова. Діти», пам’ятними подарунками та солодкими букетами. Троє переможниць отримали портативні акустичні системи, які дають високоякісне стереозвучання.

Після завершення конкурсу наші конкурсантки разом із своїми групами підтримки на набережній отримали ще один подарунок — виступ української групи «ТІК».

Так тримати! Слідкуйте за оголошеннями нових конкурсів і змагань на сторінках районної газети «Слово трудівника» і будь-хто із вас, шановні читачі, чи ваших рідних зможуть пережити щемні змагальні моменти і отримати неперевершені емоції і відчуття ПЕРЕМОГИ!

Оргкомітет

Фото Т.Белименко

===============================================================================

ЮЛЯ КАРАЧОВА — народилася 2 квітня 2011 року у селищі Якимівка. Навчається у загальноосвітній школі № 2 і Якимівській дитячій музичній школі. Крім співу, захоплюється квілінгом і вишиванням. Любить музику і класичну теж, обожнює свого кумира — Тіну Кароль. Юлічка зростає маленькою хозяєчкою — допомагає матусі випікати торти, адже мама для Юлії — приклад для наслідування. Відвідування міст Мелітополь, Запоріжжя та Суми залишили приємні враження на маленьку співачку. Дивлячись на цю крихітку, можна сказати: «Її девіз — завжди бути ПОЗИТИВЧИКОМ.

МАРІЯ ГУМЕННА — приїхала до нас із селища Кирилівка. Народилася 6 липня 2004 року в тодішньому селі Азовське. Вчиться на відмінно у місцевій школі та Кирилівськійдитячій музичній школі. У вільний час займається хореографією і вокалом у самодіяльних гуртках селищного будинку культури. Марійка із 10 років гарно співає і танцює, і мріє у майбутньому стати хореографом. Мама для Марії — приклад для наслідування, а ось кумир — Ані Лорак. Дівчинка любить багато подорожувати, була у Львові і Донецьку, Яремче та Коломиї. У співочому проекті «Кращий голос Азову. Діти» брала участь уже другий рік поспіль – з бажанням набратися  досвіду та вміння і проявити себе.

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.