4 июня 2018 Район 105  0 

Є переможці «КРАЩИЙ ГОЛОС ЯКИМІВКИ. ДІТИ-2018»


Ось і промайнули два весняних місяці, сповнені підготовками, виступами, хвилюваннями, радістю, сльозами, подарунками та емоціями на регіональному етапі  талант-шоу «Кращий голос Якимівки. Діти». Співочий конкурс проходив другий рік поспіль серед дітей віком від 6 до 14 років під незмінним патронатом народного депутата України Сергія Валентирова та за підтримки голови Якимівської райдержадміністрації Олександра Правосуда та голови райради Юрія Шила. Це був не тільки вокальний конкурс, а й свято дитячої творчості нашого району.

У суботу, 26 травня, у будинку культури райцентру з хвилюючими емоціями пройшли фінальні співочі перегони серед 7 дітей — переможців півфіналу. У кожного тренера було по одному переможцю у молодшій та старшій групах: Чувалюк Софія та Тюлягін Марк (смт Якимівка) — у Гейман Л.Ю.; Карачова Юлія (смт Якимівка) та Гуменна Марія (смт Кирилівка) — у Глазкова В.В.; Гулєвський Владислав (с.Давидівка) та  Шпигунова Валерія (с.Охрімівка) — у тренера Чадаєва В.І. Також журі конкурсу надало додаткову можливість розкрити свій співочий талант Михайлютенко Єлизаветі (с.Таврійське) з команди Володимира Івановича.

Юних учасників щиросердно привітав голова райдержадміністрації Олександр Правосуд, після чого дав старт фінальним пісенним змаганням. 7 виступів конкурсантів отримали море аплодисментів від своїх фанатів та глядачів. Журі конкурсу уважно слухало та строго й об’єктивно оцінювало  виступи конкурсантів, не надаючи переваг віку та хвилюванням учасників.

А в цей час у залі кожний глядач заповнював спеціальні талони та віддавав свій голос у конкурсі «Глядацьких симпатій». Швидко пролунали гарні конкурсні пісні у виконанні юних конкурсантів і настав час підводити підсумки. Поки члени журі оцінювали вступи учасників талант-шоу, на сцені вихованці Якимівської дитячої музичної школи та тренери талант-шоу підтримували святковий настрій запальними піснями та таночками. У концертній програмі взяли участь  Фомінова Таміла,  Слєпченко Дарія, хореографічні колективи «Непоседи» (кер. Димська І.С.) та «Восторг» (кер. Без’язична С.М.), Грибачова Тетяна, танцювальний дует у складі Грешникової Ольги та Калиніної Валерії; старша сестра маленької переможниці — Файтельсон Вероніка, минулорічна фіналістка «Кращий голос Якимівки. Діти» —  Марюхіна  Олеся,  цьогорічні наставники — Гейман Лариса Юріївна, та дует у складі Чадаєва Володимира Івановича і Глазкова Віктора Вікторовича.

Під час  концерту, в залі працювала рахункова комісія у складі начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Нічебай Т.В., начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Водоп’янової І.В. та редактора районної газети «Слово трудівника» Белименко Т.В., яка визначала переможця конкурсу «Глядацьких симпатій», підраховуючи надруковані в місцевій газеті та отримані в день фінальних змагань в глядацькій залі талони, що надійшли до редакції та відділу культури і туризму райдержадміністрації,.

І ось настала мить оголошення результатів. На сцену ведучою конкурсу  Панфьоровою Т.М. — головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, запрошені учасники-конкурсанти, їхні тренери, члени журі та рахункової комісії та голова райдержадміністрації Правосуд О.Є. У залі настала така  тиша, що, здавалось, було чути кожний подих та поштовх серця як конкурсантів, так і вболівальників. Спочатку були підведені підсумки конкурсу «Глядацьких симпатій». У ньому найбільшу кількість голосів (112) отримав у молодшій віковій категорії Гулєвський Владислав із села Давидівка за рахунок того, що саме передплатники газети «Слово трудівника» — мешканці села — підтримали його, передавши найбільшу кількість вирізаних з газети талонів. А в старшій віковій категорії перемога у конкурсі «Глядацьких симпатій» дісталася Михайлютенко Єлизаветі із села  Таврійське, яка отримала 27 голосів. Переможці цього конкурсу отримали ще й додаткові подарунки від народного депутата України Валентирова С.В. — активні міні-колонки.

Процедура нагородження впевнено підходила до визначення переможців  фінального етапу талант-шоу «Кращий голос Якимівки. Діти», і в зал полинули слова члена журі, який оголосив, що у суперфінал «Кращий голос Азова. Діти» вийшли вихованці тренера Глазкова Віктора Вікторовича: у молодшій віковій категорії — Карачова Юлія (смт Якимівка), а в старшій — Гуменна Марія (смт Кирилівка). Цю перемогу отримати дівчаткам також допомагали і їхні викладачі — Трифонова Світлана Мирославівна та Чмир-Протасова Ганна Олегівна. Голова райдержадміністрації Правосуд О.Є. вручив переможцям планшети та футболки із логотипом талант-шоу «Кращий голос Якимівки. Діти».

А всі інші учасники конкурсу, які не пройшли до суперфіналу, отримали від голови райдержадміністрації заохочувальні призи — радіонавушники та футболки із логотипом конкурсу, надані народним депутатом України Валентировим С.В. Сльози радості та хвилювання, посмішки та обійми,  аплодисменти та святковий феєрверк поставили  крапку у регіональному талант-шоу «Кращий голос Якимівки. Діти» 2018 року. Тепер будемо очікувати результатів суперфіналу «Кращий голос Азова. Діти», який проходить сьогодні на Приморській площі м.Бердянськ, На ньому наші переможниці будуть відспівувати честь Якимівського району.

Тож від щирого серця вітаємо усіх учасників, організаторів, тренерів, спонсорів регіонального туру талант-шоу «Кращий голос Якимівки. Діти» та побажаємо дівчаткам-суперфіналісткам Карачовій Юлії та Гуменній Марії вдалого виступу, успіху і творчого натхнення у завершальному переспіві у місті Бердянськ!

Оргкомітет

Фото Р.Бачурін.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.