4 апреля 2018 Акимовка 45  0 

Усе життя за кермом


У далекому сибірському Томську народився герой нашої сьогоднішньої розповіді — Вадим Георгійович Вальтер.

Коли йому виповнилося всього 4 роки, батьки вирішили повернутися на батьківщину батька — Якимівщину.

Вже тут хлопець завершив місцеву школу, після якої вступив до СПТУ-51, де здобув професію тракториста-машиніста. Одразу ж був призваний до лав радянської армії, таким чином потрапив на Далекий схід, де брав участь у будівництві БАМу.

За словами нашого співрозмовника, була у нього можливість залишитися там, але він все ж таки повернувся до теплого українського півдня. І вже тут, у Якимівці, розпочалася його повноцінна водійська стезя. Він шоферував у РайСТ, управлінні АПР, 202 ПМК та інших підприємствах і організаціях району. Останні п’ять років він старанно крутить кермо робочого «Соболя» — невідкладної швидкої допомоги сімейної медицини Районного Центру ПМСД.

Вдома він люблячий чоловік, разом із дружиною Людмилою, з якою у шлюбі вже більше 30 років, веде своє домашнє господарство – город, та допомагає своїй другій половинці розводити квіти.

Про В.Вальтера тепло відгукуються колеги — його керівник Сергій Литвиненко говорить, що це дуже добра, чуйна, відповідальна і талановита людина, яка всіляко віддається улюбленій справі.

1 квітня Вадиму Георгійовичу виповнилося 60 років, цей ювілей він зустрів у колі своїх рідних та близьких людей. До теплих вітань, які лунали того дня на адресу ювіляра, приєднаємося і ми, газетярі!

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.