10 апреля 2018 Район 94  0 

Фестиваль Дружин юних пожежних


30 березня на базі Якимівської ЗОШ №2 відбувся фестиваль Дружин юних пожежних Якимівської територіальної громади.

Захід був організований відділом освіти, молоді та спорту Якимівської територіальної громади та районним сектором ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

А 3 квітня такий же фестиваль пройшов на базі Азовської ЗОШ. Організаторами виступили відділ освіти, молоді та спорту Якимівської територіальної громади, Кирилівської територіальної громади, Якимівської РДА та районний сектор ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

У районному фестивалі змагалися юні рятувальники загальноосвітніх закладів району. У різноманітних конкурсах юні пожежні-рятувальники розповідали про просвітницьку і профілактичну роботу своїх команд, демонстрували високу вокальну та хореографічну майстерність, вміння з гумором говорити про серйозні речі, віртуозну роботу з реквізитом. Між творчими конкурсами проходив практичний етап. Діти тягнули квитки і показували свої знання алгоритму дій при тій чи іншій надзвичайній ситуації.  Результати фестивалю оцінювали професійні члени журі.

30 березня максимальну кількість балів набрала команда НВК «Якимівська гімназія», яка зайняла перше місце, друге місце — у команди Якимівської ЗОШ №2, третє – у команди Охримівської ЗОШ.

За підсумками всіх конкурсів 3 квітня на першому місці — команда НВК «Якимівська гімназія», друге місце зайняла команда Охримівської ЗОШ, третє — команда Великотернівської ЗОШ.

Всім командам було вручено грамоти та солодкі призи. В цілому всі учасники змагання показали добрі результати, відмітили значимість професії пожежника-рятувальника, підтвердили довіру всіх громадян до Державної служби України з надзвичайних ситуацій, яка всім приходить на допомогу.

Прес-служба районного сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.