9 февраля 2018 Район 93  0 

Розширена апаратна нарада


5 лютого у приміщенні районної адмінбудівлі голова райдержадміністрації Олександр Правосуд провів розширену апаратну нараду із керівниками підприємств, установ і районних управлінь, сільськими, селищними головами Якимівщини.

Спочатку учасники наради оперативно заслухали доповідь начальника Якимівського сектору ГУ ДСНС Максима Погорєлого про результати подолання наслідків негоди, яка сталася у третій декаді січня. Максим Сергійович зупинився на даних про кількість людей, які потрапили у снігові замети 24, 25 січня на внутрішніх дорогах Якимівського району. Окремо він подякував сільгосптоваровиробникам Новоданилівської сільської ради, які оперативно надали техніку для допомоги у розчищенні дороги на відрізку Новоданилівка-В’язівка. Підбиваючи результати, Олександр Правосуд підкреслив важливість координаційної роботи районної робочої групи у випадку непередбачуваних ситуацій і якісну роботу старост і керівників органів місцевого самоврядування разом із сільгоспниками на місцях.

Головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Борисенко детально проінформувала присутніх про стан вакцинації від кору та дифтерії на території району. Доповідач повідомила, що наш район за останні роки займає лідируючі позиції по області у питаннях вакцинації населення. Таких позицій вдалося досягти завдяки свідомій позиції батьків, які разом із спеціалістами слідкують за виконанням календарного плану вакцинації від кору і дифтерії. Окремо Валентина Петрівна закликала доросле населення району, у якого пройшло більше 10 років після останньої вакцинації від дифтерії, зробити це зараз без паніки і безкоштовно у районній поліклініці на другому поверсі у кабінеті №213 (автор цих рядків скористалася запрошенням і прихопивши шприц зробила чергове щеплення від дифтерії). Статистику виконання календарного плану щеплення читайте у двох попередніх номерах «СТ».

Про соціальний захист вразливих верств населення доповідали заступник начальника Мелітопольського об’єднаного управління ПФУ Костянтин Сокол та заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віра Косс.

Тетяна БЕЛИМЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.