2 января 2018 Акимовка 109  0 

Під новий рік здійснились мрії


У редакції районної газети «СТ» відбулося вручення призів переможцям конкурсу серед річних пільгових передплатників. Всього 175 мешканців Якимівщини стали учасниками розіграшу, а пощастило лише 20-ом.

Так склалося, що не всі конкурсанти-переможці зуміли завітати на вручення призів, але їхні подарунки вже вирушили до них додому.

З посмішками наші передплатники отримали свої подаруночки, а в кінці усі разом зробили спільне фото на згадку під Новорічною ялиночкою.

Нагадаємо, що призи дісталися наступним щасливчикам: Н.А.Поляковій — годинник, С.В.Гавриловій — термос, Л.І.Польник — електрочайник, В.О.Лукашиній — електрочайник, О.М.Бойко — ліхтар, Т.С.Павленко — машинка для стрижки, В.І.Сажнєвій — м’ясорубка, В.Тимко – викрутка, а володаркою головного призу, незамінного помічника на кухні, мультиварки  стала Р.О.Гавриш — (довіреною особою на врученні була її донька Оксана).

Оксана нам щиро зізналася, що Раїса Олексіївна не уявляла собі, що виграє головний приз. Максимум, на що вона розраховувала, так це на календар. Але все ж таки трапляються приємні сюрпризи під Новий Рік.

Головна переможниця народилася і виросла в Андріївці. Її робота кожен день була пов’язана із друкованими виданнями, у минулому вона — листоноша. Ще вона  багаторічна шанувальниця нашої районки, бо головні новини району читає на шпальтах нашої газети.

Раїса Олексіївна через свою доньку привітала усіх конкурсантів та колектив редакції «СТ» із Новорічними та Різдвяними святами. Вона побажала всім миру на землі, злагоди у сім’ях та здійснення мрій, бо на власному досвіді знає, що мрії все ж таки стають реальністю.

Колектив редакції дуже радий, що ось такі невеличкі конкурси збирають у велике дружнє коло багатьох мешканців нашого району.

Ірина МАРЧЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.