1 декабря 2017 Район 145  0 

Засідання сесії Якимівської районної ради


У четвер, 30 листопада, пройшло друге пленарне засідання 16-ої сесії районної ради, яку провів голова ради Юрій Шило. У роботі сесії взяв участь голова райдержадміністрації Олександр Правосуд.

На засідання прибуло 29 депутатів із 36. На порядок денний засідання, за рішенням президії районної ради, виносилося 3 питання. Два із них стосувалися діяльності комунальних підприємств: районної газети «Слово трудівника» і Якимівського БТІ.  Депутати заслухали звіт редактора газети і одноголосно затвердили проект рішення, а після виступу директора БТІ Антона Нестеренка дали старт ліквідації підприємства шляхом злиття із КП «Архітектурно-технічне бюро».

Керуючий справами районної ради Анатолій Пилипчук доповів присутнім про надходження до районної ради заяв 13-ти депутатів про припинення повноважень депутатів Якимівської районної ради у зв’язку із обранням їх депутатами Кирилівської та Якимівської об’єднаних громад: Макарика Віктора Яковлевича, Наприклада Валентина Івановича, Андраша Олександра Миколайовича, Каравічевої Наталії Олександрівни, Милосердова Володимира Володимировича, Сьомова Олександра  Вікторовича, Солодкої-Могилевської Наталії Вікторівни, Громихіної  Валентини Миколаївни, Чкана Олександра Вікторовича, Оболенцева Віталія Олександровича, Покрасенко Ірини Валеріївни,  Перепелки Марини Михайлівни, Сидорова Олексія Миколайовича. Депутати взяли до відома інформацію постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, законності, роботи з правоохоронними і контролюючими органами, ЗМІ та органами місцевого самоврядування та прийняли рішення про направлення відповідної інформації до Якимівської районної виборчої комісії для проведення заміщення депутатів районної ради.

Присутні оплесками привітали новообраних депутатів Якимівської селищної ради. Голова районної ради Юрій Шило і голова райдержадміністрації Олександр Правосуд подякували депутатам за плідну роботу, пригадали результати спільної діяльності за період каденції у соціально-економічній сфері Якимівщини і висловили впевненість у подальшій роботі у новому форматі органів місцевого самоврядування. Їхню думку підтримали депутати Олександр Чкан і Валентина Громихіна, яка, у свою чергу, запросила всіх присутніх депутатів і президію на першу сесію Якимівської селищної ради Якимівської об’єднаної громади.

Тетяна БЕЛИМЕНКО

фото автора.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.