9 октября 2017 Район 169  0 

День району — свято єдиної родини! (РБК, ФОТОРЕПОРТАЖ)


30 вересня, у суботній сонячний день, у парку біля районного будинку культури традиційно пройшли святково-розважальні заходи з нагоди 94-ої річниці утворення Якимівського району.

Урочиста частина свята відбулася у приміщенні районного будинку культури, її відкрив очільник району Олександр Правосуд. У своєму зверненні до присутніх він наголосив на тому, що свято, яке відбувається, стосується кожного жителя району, адже це наша історія, наше життя і наше спільне майбутнє. А всі ми разом — дружна сім’я.

Голова районної ради Юрій Шило під час свого привітання акцентував увагу на історії Якимівського краю і сказав, що треба дякувати людям, які зберігають та примножують традиції.

Після вітальних слів за активну участь у громадському житті території, відповідальне ставлення до виконання покладених обов’язків та з нагоди святкування 94-ої річниці утворення Якимівського району грамотами районної державної адміністрації та районної ради нагороджено Анатолія Воробйова, Лілію Грибачову, Юрія Гончарова, Михайла Данилківа, Сергія Миронюка, Олександра Коваленка, Галину Чуєву, Сергія Тимофєєва, Олександра Чекіра, Володимира Дідика, Олену Казабаш.

За активну участь у роботі ветеранської організації та з нагоди святкування Дня ветерана також були нагороджені грамотами представники ветеранських організацій та волонтери Якимівщини: Микола Шереметьєв, Олег Лазарев, Валентина Овсянниікова, Галина Таранова, Неля Семенкіна, Олена Бойко, Валентина Хижняк, Людмила Власова, Володимир Собченко, Катерина Парій.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, пропаганду добра, миру, любові, активну громадську діяльність, вагомий внесок у розвиток культури Якимівського району почесною грамотою Запорізької обласної ради нагороджено вокальний гурт«Мрія» Атманайського сільського будинку культури.

За значний особистий внесок у підготовку та видання книги «Журавлі летять у вирій», присвяченої бойовому шляху 23-го окремого мотопіхотного батальйону 56-ої окремої мотопіхотної бригади Збройних Сил України грамотою обласної державної адміністрації нагороджено Віктора Гнєдашева.

За активну участь у громадському житті територій, відповідальне ставлення до покладених обов’язків та з нагоди святкування річниці району, грамотами нагороджено Людмилу Мілько, Наталю Кардашову, Володимира Чеботарьова, Марину Перепелку, Любов Красновид, Інну Щербину, Ларису Марущак, Наталю Зозульську, Миколу Духняка, Андрія Васильєва, Василя Мурського, Анатолія Янєва, Лілію Клочкову.

Концертна програма продовжувалася на високій ноті. Глядачів своїми співами радували вокальні дуети зі всього району, а танцювальні номери демонстрували вихованці Якимівської дитячої музичної школи.

Наступна частина святкування змінила стіни гостинного будинку культури на привітний парк, там кожен міг обрати собі заняття до душі.

Ірина МАРЧЕНКО

фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.