21 июля 2017 Акимовка 86  0 

Обіцянку виконано


Вже не вперше за короткий час якимівці страждають через відсутність води у своїх домівках. Це відбувається тому, що центральна водопостачальна мережа через свій поважний вік здає позиції і у ній все частіше стаються пориви. На цей раз прорвало по вулиці Паркова, і з приводу цієї проблеми наш журналіст зустрівся із начальником водо-каналізаційного господарства В.Л.Кальчевим. Під час бесіди начальник ВКГ саме знаходився на місці події, тому у нас була нагода не тільки дізнатися, що трапилося, а і поспостерігати, як працівники «Акімжилсервісу» латають труби.

Віктор Леонідович повідомив нам, що причиною відсутності води у домівках наших земляків стала тріснута навпіл азбестова центральна водопостачальна труба. Тому мешканці вулиці Паркова та деяких будинків вулиці Центральної два дні були без води. Комунальники запевняли журналіста, що не можуть дозволити собі, щоб споживачі довгий час знаходилися без води, тому цю проблему усуватимуть аж до самого вечора (це був четвер). Кусок аварійної труби міняли на нову пластикову. І як ми бачимо у п’ятницю, обіцянку виконано!

Ситуацію із водопостачанням райцентрівців прокоментував голова селищної ради М.І.Захаров. За його словами, проблеми, які виникають із водопостачальною трубою, усувають працівники «Акімжилсервісу». Зараз усі зусилля селищної ради направлені на виправлення ситуації із каналізуванням селища, а от заміна системи водогінних труб буде вже наступним кроком.

Ірина МАРЧЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.