17 июля 2017 Район 143  0 

Найкращий подарунок дітям та дорослим


8 липня з нагоди свята «Дня родини» відбулася поїздка у Кирилівський аквапарк «Острів скарбів». До аквапарку були запрошені  прийомні сім`ї нашого району. Майданевич із Таврійська та Гутьяр з Атманаю, нажаль сім`я Радченків з  М.Горького через жнивні турботи не змогла приєднатися до відпочинку. Також до родин приєдналися 5 переможців силових змагань з Якимівського ДЮКФП. Такий величезний, емоціональний подарунок, нашим землякам, зробив голова Якимівської райдержадміністрації Олександр Правосуд. По приїзду до Кирилівки Олександр Євгенійович привітав усіх з новим для України святом та побажав усім присутнім сім’ям тепла, затишку та взаєморозуміння у їхніх родинах. Загалом з нашого району аквапарк відвідало 23 особи.

Це найкращий подарунок для дітей та дорослих у літній час. Вже після слів одного із хлопців, — Ну понеслась -, я зрозуміла , що у аквапарку буде гаряче.  Першим ділом для всіх було хлюпнутися у басейн, а потім вже на гірки, кататися. Маленькі «іхтіандри» майже до вечора не вилазили з води. Дорослі ледве встигала ловити їх поглядом, коли вони перебігали з однієї гірки на іншу. Батьки нічим не відрізнялися від своїх дітей, тільки ростом та вагою, а так … немов малі діти. Бомбочками стрибали у воду, сміялися, жартували та бігали на гірки.

Не зважаючи на те що у цей день було трошки прохолодно – великі та малі відривалися по повній. Немає сумніву, що у учасників поїздки залишилася купа емоційних вражень, котрі ще надовго залишаться у їхній пам’яті.

Ірина МАРЧЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.