21 июня 2017 Акимовка 60  0 

Мараторій на продаж м’яса тваринного походження знято!


ЯКИМІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА 

ЯКИМІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови селищної ради

                                  №71 від 20 червня 2017 року

Про скасування розпорядження №45 від 14.04.2017 року «Про посилення заходів щодо недопущення занесення та запобігання розповсюдженню збудника африканської чуми свиней із неблагополучних зон на територію Якимівської селищної ради».

Враховуючи зняття карантину з епізоотичного осередку с.Нове Мелітопольського району, на виконання протокольних рішень Державних надзвичайних протиепізоотичних комісій при Кабінеті Міністрів України, Запорізької облдержадмінінстрації, Якимівської райдержадмінінстрації з виконання необхідних заходів щодо ліквідації та профілактики африканської чуми, беручи до уваги результати проведення комплексу ветеринарно-санітарних заходів у зоні нагляду на території Якимівського району:

  1. Вважати таким, що втратило чинність, розпорядження селищного голови №45 від 14.04.2017 року «Про посилення заходів щодо недопущення занесення та запобігання розповсюдженню збудника африканської чуми свиней із неблагополучних зон на територію Якимівської селищної ради».
  2. Поновити на території селища Якимівка, у тому числі на центральному ринку ПП «Вручий»,  роботу щотижневого ярмарку сільськогосподарської продукції  по вул. М.Патріотів та дозволити торгівлю живими тваринами усіх видів, включаючи птицю, м’ясом та іншими продуктами тваринництва, отриманого від подвірного забою, за умови дотримання ветеринарно-санітарних правил.
  3. Дане розпорядження довести до відома до установ, суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана із обігом тварин та продуктів тваринництва, та інших причетних та зацікавлених осіб.

М.І.ЗАХАРОВ, Якимівський селищний голова  


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.