26 апреля 2017 Акимовка 118  0 

У Якимівці — вибух


22.04.2017 року о 20 год. 27 хв. від чергового Якимівського ВП Мелітопольського ВП ГУНП у Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що за адресою смт Якимівка, вул. Зелена, 17, на відкритій території на відстані 200 м від жилих споруд двоє громадян проводили випалювання вибухонебезпечного предмету (орієнтовно — мінометна міна калібру 82 мм, часів ВОВ), у результаті чого стався вибух даного предмету.

У результаті вибуху громадяни отримали наступні травми: гр. О. 1994 року народження був доставлений до Якимівської ЦРЛ із багаточисельними осколковими пораненнями обличчя, кінцівок, пораненням грудної клітини справа. На даний час знаходиться в реанімації, стан важкий; гр. Є. 1998 року народження самостійно звернувся до Якимівської ЦРЛ із опіком обличчя, осколковим пораненням кінцівок рук. На даний час знаходиться у хірургічному відділенні, стан задовільний.

На місці події працювала оперативно-слідча група Якимівського ВП Мелітопольського ВП ГУ НП у Запорізькій області, порушено кримінальну справу. Підрозділи Якимівського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області не залучалися.

Якимівський районний сектор ГУ ДСНС України у Запорізькій області ще раз нагадує дії під час виявлення вибухонебезпечних предметів:

  • негайно повідомити службу порятунку за номером «101»;
  • припинити будь-які роботи в районі небезпечного місця;
  • у жодному випадку не рухати підозрілий предмет;
  • організувати охорону небезпечного місця;
  • не допускати сторонніх осіб до небезпечного предмета, доки не прибули спеціалісти;
  • ні в якому разі не пересувати, не нагрівати, не розбирати небезпечний предмет.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.