13 марта 2017 Район 45  0 

Зустріч із охрімівцями


Нещодавно на території Охрімівської сільської ради відбувся особистий виїзний прийом громадян, який провів голова райдержадміністрації Олександр Правосуд. Окрім очільника району усі проблемні питання та потреби тамтешніх мешканців уважно вислухував депутат Запорізької обласної ради Геннадій Шевченко.

До голови та депутата на прийом звернулося майже двадцятеро охрімвців і всі просили про надання матеріальної допомоги на лікування або на придбання медикаментів для себе чи своїх найближчих родичів. По кожному, хто звернувся, був зібраний відповідний пакет документів для подальшого розгляду та вирішення проблеми, був випадок, коли допомога була надана на місці.

Голова райдержадміністрації О.Правосуд матері учасника антитерористичної операції пообіцяв вирішити питання стосовно отримання водійського посвідчення за пільговою системою. Відповідні розпорядження очільник району дав відразу в присутності людини, яка звернулася за допомогою. Також він у присутності і депутата, і голови сільської ради Юрія Дєдушева запевнив представника місцевого комунгоспу, що їхнє питання щодо придбання скатів для комунальної спецтехніки буде винесене на розгляд найближчої сесії районної ради, і висловив надію на його позитивне вирішення.

Загалом захід пройшов у конструктивному руслі, громадяни, які звернулися до керівника району та обласного депутата, залишилися задоволені результатами даної зустрічі.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.