21 марта 2017 Акимовка 150  0 

Подумаймо про майбутнє!


На письмове звернення редакції «Слово трудівника» до селищного голови Якимівки та архітектора району з приводу законності спорудження по вулиці Молодих патріотів на зеленій зоні і впритул до проїжджої частини дороги торговельної точки, розпорядженням селищного голови створена комісія з відповідності встановлення групи малих архітектурних форм конкретною фізичною особою-підприємцем.

Сьогодні ця комісія на місці зведення залізної конструкції пересвідчилася у значних порушеннях під час виготовлення паспорту прив’язки до місця розташування. За попередніми висновками: призупинити монтажні роботи до уточнення всіх законодавчих вимог.

Найменше, що загрожує підприємцю, — це зменшення габаритного розміру майбутнього МАФу для виділення пішохідної зони вздовж дороги і відведення місця для обслуговування будівлі будинку побуту. Найгірше — йому запропонують нове місце розташування.

Від редакції: сподіваємося, що відповідальні посадові особи у майбутньому, перш ніж видавати погодження побажанням підприємців, будуть ретельно враховувати вимоги чинного законодавства. І ще одне — хочеться вірити, що зелені зони у райцентрі не будуть бездумно роздаватися під торговельні ятки, бо немає у цьому світі нічого більш постійного, ніж тимчасове. Подумаймо про майбутнє!

Тетяна БЕЛИМЕНКО

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.