27 февраля 2017 Район 52  0 

Спортивні новини


Нещодавно у культурно-спортивному клубі «Скіф» відбувся кваліфікаційний турнір з вільної боротьби серед дівчат та юнаків 2005-2010 років народження. Участь у змаганнях взяли більше 40 спортсменів не більше 1 року підготовки з різних куточків області.

Серед призерів є вихованці Якимівського КСК «Скіф» (тренери Г.І. та Н.І.Дейнега і С.В.Селевич). Так, у ваговій категорії до 24 кг перше та друге місця посіли якимівці Святослав Кочегаров та Ілля Оборін, у категорії до 31 кг призові місця вибороли Діана Шевчук, Ліза Ісаєва і Данило Халтаєв, а у віковій категорії до 45 кг почесне І місце здобув Дмитро Шевчук.

Даний турнір став відбірковим змаганням Запорізької області з вільної боротьби, який вже традиційно відбудеться у травні на базі КСК «Скіф». Керівництво і тренерський склад спортивного закладу раді результатам змагань та бажають юним борцям здобути найвищих нагород, нових спортивних перемог у майбутньому та запрошують усіх бажаючих до спортивних секцій КСК «Скіф».

***
У неділю, 19 лютого, у місті Мелітополь відбувся турнір з жиму штанги лежачі, станової тяги та екстремального жиму, присвячений пам’яті майстра спорту міжнародного класу П.О.Целюріка. У турнірі серед численних спортсменів взяли участь також тренери і вихованці секції силових видів спорту Якимівського КСК «Скіф».

Наші земляки достойно представили рідний край та здобули призові місця. У жиму лежачі у ваговій категорії до 75 кг перше та друге місця вибороли Мурат Халілов та Віталій Дегтяренко відповідно. У категорії до 82,5 кг перемогу здобув Іван Бабов, а тренер команди Дмитро Жеребецький завоював «срібло» у двох дисциплінах: жимі штанги лежачи та екстремальному жиму штанги вагою 100 кг. Також кращий результат, І місце, у ваговій категорії до 90 кг продемонстрував спортсмен-важковаговик із Новоданилівки Максим Єфанов.

Спілкуючись із нашими журналістами, якимівські спортсмени висловили велику вдячність селищній раді (голова М.Захаров) та КСК «Скіф» за активну підтримку та розвиток фізичної культури і спорту на території селища. Крім цього, вони пообіцяли виступати на достойному рівні та прославляти рідний край у всіляких змаганнях на помостах району, області та країни.

Руслан БАЧУРІН

фото автора та КСК «Скіф»


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.