22 февраля 2017 Акимовка 114  0 

Почесна відзнака — нашому земляку


Минулого тижня відбувся ХІІІ звітно-виборчий конгрес Запорізької обласної федерації футболу. На заході було підбито підсумки роботи за звітний період та обрано голову ЗОФФ на наступні 4 роки — ним знову обраний Віктор Межейко.

Делегатами від Федерації футболу Якимівського району були голова Федерації Іван Дудкін та його заступник Анатолій Дєдушев, який приступив до виконання своїх нових обов’язків у 2017 році.

Із звітом про проведену роботу перед присутніми виступив переобраний голова ЗОФФ В.Межейко. Він зазначив, що за звітний період нинішньому складу федерації вдалося значно розширити масштаби своєї діяльності та реалізувати пріоритетні напрями державної політики у сфері спорту, зокрема футболу, подвоїти успіхи і подолати перешкоди.

Підводячи підсумок свого виступу, В.Межейко підкреслив, що розвиток футболу у нашому регіоні та обласному центрі не тільки призвів до того, що ЗОФФ значно поповнилася регіональними і місцевими спортивними організаціями, але й до не менш значного результату — зростання кількості людей, що із задоволенням займаються цим видом спорту.

Того дня пролунало безліч привітань та побажань на адресу людей, небайдужих до найпопулярнішого виду спорту, що розвивають його не лише у рідному місті, а й в області в цілому. Приємно відзначити, що Почесною грамотою президента Федерації футболу України за вагомий особистий внесок у розвиток футболу в Запорізькій області відзначений наш земляк, тренер та гравець ФК «Аскон» Анатолій Дєдушев.

А Якимівська районна федерація футболу на новий спортивний рік отримала набір футбольних м’ячів.

Прес-служба Федерації футболу Якимівського району


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.