27 февраля 2017 Акимовка 45  0 

Чому б не відзначити кінець зими?


Любить наш народ святкування, веселощі і розваги. То чому б не відзначити кінець зими? Адже є чудова нагода — довгоочікуване народне свято Масляна, свято веселощів, млинців та гарного настрою! До того ж, триває воно не один день, а цілих сім.

Від душі запросили й сердечно вітали ми своїх підопічних у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) із цим святом.

Масляну святкували,

Люту зиму проводжали.

Були танці, були співи

Та й млинці усім на диво.

Пісні, веселість та радісний сміх наповнювали актову залу. Млинцевий бенкет заради втіх зібрав велику кількість підопічних, під час нього була можливість обмінятись рецептами приготування млинців.

Цього разу хвилини справжнього задоволення літнім людям подарували солістки вокального ансамблю «Ветеран» РБК (художній керівник Трифонова С.М.). Колектив виступав на всіх святах та культурно-масових заходах району, а також є постійним учасником концертів у територіальному центрі. Жіночий вокальний ансамбль перебуває у постійному творчому процесі, пошуку нового репертуару та новітніх форм роботи. Всіх їх об’єднує любов до пісні, до пісенного мистецтва. Дякуємо їм за підтримку, зичимо міцного здоров’я та творчих успіхів.

С.Глінка, соціальний працівник


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.