3 февраля 2017 Акимовка 60  0 

90-річний Ювілей


4 лютого свій 90-річний ювілей відмічає жителька Якимівщини Тетяна Пилипівна Бєлічкова. Користуючись нагодою, наші кореспонденти завітали у гості до іменинниці, і вона розповіла про своє життя.

Народилася наша героїня у невеличкому селі Кірове Оріхівського району. Закінчивши сім класів та вивчившись у технікумі на агронома, за направленням приїхала працювати у Якимівку, де і познайомилася зі своїм чоловіком Олександром Миколайовичем.

 — Мій Сашко був доброю людиною, гарним чоловіком, люблячим батьком, — каже Тетяна Пилипівна. — До того ж, із золотими руками, сам писав картини, хоч ніде не навчався. Картин він написав чимало, але у домівці їх залишилось всього декілька, бо більшість він подарував своїм близьким і знайомим. Але одна, яка мені найбільш до серця, зараз завжди поряд у вітальні (місце для фото вона вибрала саме під цією картиною). Інколи ми разом їздили на рибалку. У нас із ним народилося двоє чудових діток.

Її життя переливалося різними відтінками, немов би ті фарби на полотні.

— Молодість була прекрасною, ми із чоловіком ніколи не сварилися, завжди підтримували один одного, — розповідала іменинниця. — Нерідко збирали у своїй затишній домівці гостей, родичів, сусідів — усі дружні були.

Розповідаючи про своє життя, Тетяна Пилипівна інколи змахувала сльози, тому що життя було насичене різними подіями та непоправними втратами.

Після тривалої хвороби назавжди пішов у інший світ чоловік, а згодом син. Біль, який я відчуваю, йде зі мною протягом мого життя, — говорить наша героїня. — Але я не сама, і це головне. Мені є для кого жити, у мене є донька, онуки і правнуки, невістка. Завдяки їх підтримці я тримаюся на цьому світи.

Тетяна Пилипівна нам розповідала, що на даний час велику підтримку їй надає Якимівський територіальний центр, а саме соціальний працівник Галина. Вона допомагає прибирати у домі та огороді, робить покупки, підтримує. Зараз багато вільного часу, серед улюблених її занять на чинному місці читання нашої районки «СТ» та книжок. Улюбленого жанру у співрозмовниці немає, головне — щоб історії були життєві. А коли наступає вечір, вона дивиться свої улюблені серіали. Нестерпно чекає свій день народження, адже саме у цей день майже вся родина збереться разом у затишному будинку, як було раніше.

Ірина МАРЧЕНКО

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.