9 декабря 2016 Акимовка 110  0 

Самоврядуванці Якимівки відзначили своє професійне свято


dsc_0247У середу, 7 грудня, в Якимівському районному будинку культури відбувся святковий захід приурочений до Дня місцевого самоврядування. У великій святково прикрашеній залі зібралися представники місцевого самоврядування, селища, запрошені гості та громадськість.

З вітальним словом до присутніх звернувся мер Якимівки Микола Захаров, який зазначив, що ветерани місцевого самоврядування, колишні селищні голови робили все, аби Якимівка процвітала та розвивалася. Тепер черга за новим скликанням ради прикладати усіх зусиль на благо жителів райцентру.

Діяльність місцевих органів влади райцентру, завжди на виду. Свою роботу посадові особи місцевого самоврядування спрямовують лише на одне — на задоволення життєвих потреб жителів селища.

Із теплими словами вітань перед учасниками урочистостей також виступив помічник-консультант народного депутата С.Валентирова, колишній голова районної ради Геннадій Подольний. Він від імені народного обранця та себе особисто привітав винуватців урочистого заходу із професійним святом і побажав міцного здоров’я, наснаги та результативності їхньої роботи.

Грамотою Якимівської районної ради за високий професіоналізм, сумлінну працю направлену на благо територіальних громад Якимівського району та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджені: секретар Якимівської селищної ради Наталя Кузнєцова, член виконавчого комітету Якимівської селищної ради Наталя Морохіна та директор ПП «Якимпродінвест» Олександр Шахмаєв.

Грамотою Якимівської селищної ради за тісну співпрацю з селищною радою, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджені: депутат Якимівської селищної ради Світлана Шайхутдінова, начальник ТОВ «Акімжилсервіс» Василь Субботін, начальник Якимівського міжрайонного управління водного господарства Ігор Бохон, керівник секції вільної боротьби КСК «Скіф» Георгій Дейнега. За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування грамотами селищної ради отримали: художній керівник КСК «Скіф» Володимир Чадаєв та водій Якимівської селищної ради Валерій Надєждін.

Урочиста частина заходу розбавлялася вокально-музично-танцювальними номерами підготовленими працівниками КСК «Скіф», а також вихованцями і вчителями Якимівської ДМШ.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.