4 ноября 2016 Район 39  0 

Посвята в гімназисти


dsc_0768

27 жовтня у навчально-виховному комплексі «Якимівська гімназія» відбувся традиційний захід  «Посвята в гімназисти». Винуватцями нинішнього торжества стали учні 5-А класу (класний керівник Сергій Миколайович Качан) та 5-Б класу (класний керівник Ярослав Юрійович Глушко). Більше місяця учні готувалися до цієї знаменної події, щоб довести своїм навчанням, своєю поведінкою, що гідні звання «Гімназист».

Свято почалося загальношкільною урочистою лінійкою. З вітальним словом на лінійці виступила директор навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія» Наталя Анатоліївна Вагеник. Вона привітала учнів із цією знаменною подією і побажала їм успіхів.

Почесне право прийняти у шкільну родину юних товаришів і пристебнути значок з емблемою гімназії надали випускникам. Найбільш хвилюючою частиною урочистої лінійки стала клятва гімназистів. П’ятикласники дали клятву добре вчитися, активно брати участь у шкільному житті, берегти рідну гімназію і з честю нести високе звання гімназиста.

Після урочистої лінійки для п’ятикласників відбулося театралізоване дійство. Ведучими були Дар’я Харченко та Аліна Мельник. Разом з мультиплікаційними героями фіксиками Сімкою та  Ноликом, яких зіграли учні 9-Б класу Вікторія Возненко і Олександр Роговий, діти змогли пройти всі випробування: вони із задоволенням виконували завдання, читали вірші, відгадували загадки, розгадували ребуси, показали свої знання з навчальних предметів, а також проявляли винахідливість і кмітливість. Навіть комп’ютерний вірус Противус, роль якого зіграла учениця 9-А класу Костандова Анастасія, не зміг зіпсувати учням свято.

На «Ура» пройшли і виступи п’ятикласників. Під керівництвом класних керівників п’ятикласники  представили свої візитні картки. Виступи вийшли яскравими і цікавими. Видно, що учні та їхні наставники добре попрацювали і вклали всю свою душу в цей виступ.

Багато музичних привітань було на святі на адресу п’ятикласників. Це і виступ збірної КВН 6-А і 6-Б класів «HD молодіжний склад», і виступ переможців районного етапу конкурсу дружин юних рятувальників команди «Факел», і музичне привітання від призерів обласного етапу конкурсу юних інспекторів руху команди «Крутий підйом». Учні 11-х класів розповіли п’ятикласникам, як вони будували свою піраміду шкільного життя, і подарували майбутнім гімназистам «першоцеглинку», яка стане фундаментом їхньої піраміди. І, звичайно, в фіналі святкового торжества пролунав гімн гімназиста.

Тож, свято вдалося! Безсумнівно, враження від урочистого заходу п’ятикласники запам’ятають надовго. Попереду їх чекає багато нового та цікавого!

Н.НЕРОДА, педагог-організатор навчально-виховного комплексу «Якимівська гімназія»


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.