28 сентября | Район | 41 | 0

ВСЕ НАЙКРАЩЕ — ДІТЯМ ІЗ ВОЛОДИМИРІВКИ


DSC_0054Дитинство. Кажуть, що це найщасливіша пора нашого життя. Тому маленькі хлопчики та дівчата повинні зростати в атмосфері безмежної любові та турботи.

Веселий гомін, дитячий сміх та щасливі обличчя батьків — все це можна було побачити вчора на урочистому відкритті дитячого майданчику у селі Володимирівка.

Таке довгоочікуване свято для дітей зробила тамтешня сільська рада, яка з проханням про надання фінансової допомоги на придбання ігрового обладнання звернулася до керуючого ТОВ «Орхідея» і ТОВ «Україна» В.Макарика. З боку керівництва названих сільгосппідприємств не було і тіні сумніву в тому, що у селі повинен з’явитися дитячий майданчик, і одразу ж питання про закупівлю необхідного обладнання стало вирішуватися. І ось настав той довгоочікуваний день, коли офіційно був відкритий майданчик.

На урочисте свято зібралося півсела і, головне, наймолодші його мешканці — діти. Перед присутніми зі словами подяки усім, хто не лишився осторонь від такої важливої для села події і всіляко допомагав облаштуванню майданчика (прибирав сміття, встановлював ігрове обладнання, привозив пісок, щебень та ін.) виступив сільський голова А.Азаренков.

Неймовірні слова подяки, звісно, лунали на адресу В.Макарика, якому разом із маленькою місцевою жителькою Настею Шевченко була надана почесна місія — перерізати червону стрічку, шо символізувала офіційне відкриття майданчика.

Під гучні оплески із вигуками «Ура!» дитячий майданчик у Володимирівці був відкритий. Відразу після перерізання червоної стрічки безліч хлопчиків і дівчаток вирушили випробовувати на міцність нові гойдалки, каруселі. Гра на такому майданчику дає силу, здоров’я, спритність, нарешті, це рух, що так необхідний сучасним дітям.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.