7 сентября 2016 Область 21  0 

Наші на фестивалі «Повір у себе»


Фото0797Нещодавно у курортному Бердянську відбувся ювілейний XV Азовський Міжнародний фестиваль творчості інвалідів «Повір у себе». Цей щорічний фестиваль розпочав свою історію з 2001 року. Тоді в ньому взяли участь інваліди громадської організації інвалідів Запорізької області. Щорічно географія фестивалю розширювалася. У 2007 році «Повір у себе» отримав статус Міжнародного. Тоді у Бердянськ приїхали делегації з Білорусі та Росії.

Цьогоріч у ньому взяло участь 18 команд, а це понад 150 учасників. Наш район представили двоє спортсменів районного товариства інвалідів — Наталя Іщенко і Тетяна Попович.

Наші землячки взяли участь у всіх видах змагань, представлених на фестивалі. Призові місця жінки вибороли у шашках та шахах — здобули два других та одне третє місце, такі ж місця посіли і у категорії розмовного жанру «Вірші». Подяки та грамоти отримали за доробки, виготовлені у техніках плетіння гачком та папероплетіння.

Товариство інвалідів висловлює подяку за організацію поїздки наших спортсменів на фестиваль голові райдержадміністрації Олександру Правосуду та народному депутату України Сергію Валентирову.

Багатьом людям із обмеженими можливостями Бердянський фестиваль дає можливість розкрити свої таланти, знайти друзів та однодумців, розповісти про себе та повірити у себе.

Руслан БАЧУРІН

 


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.