31 августа 2016 Район 31  0 

Державне свято у Атманаї


DSC00200У Атманаї святкували день Незалежності і Державного прапора України.

Святковий  день 24 серпня!

Так хочеться усмішок і пісень.

Віднині  — Україна незалежна.

Запам’ятайте, люди,  світлий день.

Цими словами ведучі — Л.Бражко і випускник цього року В.Лопатко — відкрили свято, присвячене 25-ій річниці Незалежності України під гаслом «Ти — моя молитва Україна!»

За це боролись наші діди і прадіди. Ми — нащадки великого сильного волелюбного народу, який історично багато хто намагався завоювати, пригнітити і покорити, але прагнення українського народу до незалежності завжди було сильнішим.

Усіх односельців зі святом привітав голова Атманайської сільської ради І.С.Сажнєв, який висловив найкращі побажання усій громаді. Учасники  художньої самодіяльності СБК і Атманайської ЗОШ підготували святкову програму. Святковий концерт відкрила вокальна дитяча група «Барвінок» із музично-танцювальною композицією «Україна — рідний край». Учасники  свята постарались на славу — номера  художньої самодіяльності були різні, веселі  і сумні, про матір,  про Україну, про рідне село.

У програмі брала участь жіноча вокальна група «Мрія», вони радували глядачів своїми піснями «Мамина калина», «Рушник вишиваний», «Верба», «Мамина сорочка» ,«Баяніст»,  «Девушки фабричные» та іншими.

А пісні  «Мамина співанка», «Там біля тополі калина росте», «Де ти, щастя»,  «Вишиваночка» у виконанні дитячої вокальної групи «Барвінок» дуже порадували наших глядачів. Особливо пісня «Там біля калини тополя росте» у виконанні цієї групи викликали сльози на очах глядачів.

Зустрічали і проводжали танцювальний колектив «Лілея» із танцювальними композиціями «Гопак», «Бізабелендо», яскраві костюми артистів радували очі глядачів.

За підтримки усіх учасників та глядачів кульмінацією свята пролунала пісня «Моя Україна» (солістка Н.Шевченко).

Слова вдячності за допомогу у проведенні свята  отримали на свою адресу голова сільради І.С.Сажнєв і директор Атманайської ЗОШ ступенів Л.І.Бражко. Також жителі села Атманай дуже вдячні усім учасникам художньої самодіяльності за святкову програму —  Петрова Л., Чеканова О., Дрябова О., Позднякова О., Адальєва О., Фрокало Р.  — та бажають художнім колективам здоров’я, творчих успіхів та процвітання, щоб ваші виступи радували не тільки наші серця, а й на районному та обласному рівні.

Л.Лавиш,

директор Атманайського СБК.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.