9 марта 2016 Акимовка 67  0 

8 БЕРЕЗНЯ НА «ОПИТНІЙ» (фоторепортаж)


DSC_5906

У суботу 6 березня, у актовій залі Якимівського професійного аграрного ліцею, для усіх мешканців мікрорайону «опитна» відбувся тематичний концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню. Із вітальними словами перед присутніми жінками і маленькими дівчатками виступили депутати — райради Віктор Макарик та селищної ради Світлана Шайхутдінова.

Вони у своїх вітальних словах зазначали, що змістом свята 8-го Березня є любов, шана і глибока повага до жінки у всій її неповторній сутності добра, краси, гармонії і злагоди.

Дітки, місцеві мешканці, для своїх улюблених матусь та бабусь підготували чудову концертно-танцювальну програму і зробили святкові малюнки. Вони співали, танцювали, читали вірші, виконували музичні композиції на фортепіано тощо. Усе відбувалося у теплій, дружній атмосфері, завдяки якій кожен, хто завітав на це дійство, отримав заряд бадьорості та гарного настрою на наступні святкові дні. А дорослі чоловіки, працівники Якимівського селищного будинку культури, представили глядачам свої передсвяткові музично-вокальні номери.

Весело і гамірно було на їхньому святі, присутні залюбки підспівували знайомі усім строки улюблених пісень, а наймолодші глядачі навіть підтанцьовували. Кожен виступ завершався гучними оплесками та оваціями на знак подяки за подарований чудовий настрій напередодні довгоочікуваного жіночого свята.

Руслан БАЧУРІН
фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.