18 января | Район | 20 | 0

Роботи будуть вестися без вихідних


DSC_0458

Ще з 24 грудня значна частина Шелюгів (вул.Молодіжна) через проблему із водопостачанням залишилася без питної води. Мешканці тих вулиць, у будинки яких була припинена подача живильної вологи, одразу почали бити тривогу.

Спочатку люди звернулись до сільського голови В.Ковальова, але той повідомив, що на усунення даної проблеми грошей у бюджеті немає (бюджет саме Шелюгівської сільради один із небагатьох, які постійно потребують дотації. Ред.).

Далі народ звернувся за допомогою до директора Радивонівського райсількомунгоспу В.Петенка, адже саме очолювана ним організація обслуговує водопровід названого села. Але і він, на жаль, не зміг їм допомогти, і теж через брак коштів. Як варіант запропонував мешканцям села скластися коштами для проведення ремонту сільського водогону. Але значна частина населення проблемної дільниці Шелюгів — це представники старшого покоління, які живуть лише на одну пенсію, тож, зрозуміло, що назбирати необхідну суму вони не в змозі.

З останньою надією на вирішення проблеми місцеве населення звернулося до голови райдержадміністрації О.Правосуда, який якраз на минулому тижні провів виїзний прийом громадян на території їхньої сільради.

Дізнавшись вперше про всі нюанси гострої проблеми шелюгівців, голова райдержадміністрації буквально вчора провів зустріч із зацікавленими сторонами. Для вирішення проблеми були запрошені керівник обслуговуючої організації В.Петенко та директор ТОВ «Акімжилсервіс» В.Субботін. Після перемовин було вирішено, що ремонтом водогону с.Шелюги займеться ТОВ «Акімжилсервіс» під гарантії Якимівської райдержадміністрації (особисто О.Правосуда).

Одразу ж по завершенні засідання усі його учасники знову зустрілися у с.Шелюги, аби оглянути місце та оцінити об’єм робіт. Саме там, на місці, було вирішено, що земляні роботи можуть розпочатися вже сьогодні (у день виходу газети), але за умови, що до початку роботи екскаватора будуть встановлені мітки пересікання водогону і телефонних кабелів.

Підрядники в особі В.Субботіна запевнили, що роботи будуть вестися без вихідних (їм не звикати, прим.ред.). Власники подвір’їв повинні забезпечити матеріали для врізки у вуличний водогін. Монтаж врізки буде проводити райсількомунгосп (керівник В.Петенко).

Руслан БАЧУРІН, фото Т.БЕЛИМЕНКО


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.