22 декабря 2015 Акимовка 72  0 

Привітали ветеранів служби зайнятості


IMG_5448

У рамках заходів, присвячених 25-річчю утворення Державної служби зайнятості, 21 грудня до Якимівського районного центру зайнятості запросили людей, які раніше працювали у центрі, а зараз перебувають на заслуженому відпочинку. Спілкування із пенсіонерами відбулося у неформальній обстановці, із чаєм, кавою, цукерками та тістечками. Директор закладу Олександр Маругін розповів присутнім про сьогодення служби, досягнення та проблеми, над розв’язанням яких колектив працює.
Останнім часом щорічно на обліку в Якимівському районному центрі зайнятості перебувають та отримують соціальні послуги понад 3000 мешканців району, понад 40% із них працевлаштовуються. Особлива увага приділяється вимушеним переселенцям, демобілізованим із зони проведення АТО, молоді та інвалідам. Ветерани, у свою чергу, розповідали про кроки становлення служби, ділилися багатим досвідом та пригадували кумедні історії, які відбувалися у службі в різні роки.
Без сумніву, зустрічі представників різних поколінь, які свого часу працювали у службі зайнятості, із тими, хто професійно вирішує питання працевлаштування населення сьогодні, обмін досвідом та просто живе спілкування, це – потрібна справа.
Наталя Камбур, голова профкому Якимівського РЦЗ


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.