30 ноября 2015 Акимовка 141  0 

ОСТАННЯ СЕСІЯ РАЙРАДИ ШОСТОГО СКЛИКАННЯ


DSC_0155

Минулого четверга відбулася заключна 41-ша пленарна сесія районної ради шостого скликання, яку відкрив та провів її голова Геннадій Подольний. Він коротко підсумував роботу депутатського корпусу цього скликання, зокрема повідомивши, що за цю каденцією депутатами райрад було прийнято 618 рішень, проведена, на його думку, досить інтенсивна та продуктивна робота. Від імені президії райради та себе особисто він подякував усім депутатам за плодотворну роботу, спрямовану на благо громади нашого району, його розвиток.
На останок поки ще діючими депутатами районної ради (їхні повноваження сплинуть 30 листопада поточного року) були розглянуті і прийняті рішення щодо затверджень розпоряджень голови райради у міжсесійний період (6 документів) та проект рішення сесії про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації (17 розпоряджень).
По завершенні останніх голосувань присутні депутати районної ради шостого скликання хвилиною мовчання вшанували пам’ять свого нещодавно померлого колеги — Олександра Гросса.
Виступаючи перед учасниками останньої сесії цього скликання, голова райдержадміністрації Олександр Правосуд подякував депутатам та керівництву райради за конструктивну, плідну співпрацю.
— Мені було досить легко та приємно працювати разом із вами, — говорив він, — адже багато наших ініціатив були підтримані районною радою, а наші спільні справи мали продовження, і я впевнений, що ми зможемо їх достойно завершити. А звертаючись особисто до Геннадія Володимировича, я як молодий представник органів влади хочу сказати, що було безумно приємно працювати разом із Вами, для мене це велика честь. Від нашої спільної діяльності, від Вашої особистої методики роботи я багато чого для себе почерпнув.
На останок О.Правосуд вручив букет квітів Г.Подольному і від імені райдержадміністрації сказав йому словами подяки, а в його особі — всьому депутатському корпусу, після чого відбулось спільне фотографування на порозі Якимівської районної ради.
Руслан БАЧУРІН
фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.