24 июня 2019 Район 168  0 

Янголи у білих халатах, перед вами схиляю голову і пишаюся професійною наполегливістю вашою!


Такими словами розпочав своє вітальне слово на урочистостях з нагоди Дня медичного працівника у Якимівці народний депутат України Сергій Валентиров.

Він разом із головою райдержадміністрації Олександром Правосудом привітав усіх медичних працівників району, а також відзначив  особливий вклад двадцяти трьох осіб грамотами і подяками.

Для створення комфортних умов перебування хворих і медиків у реанімаційному відділенні райлікарні та денному стаціонарі поліклініки Сергій Валентиров і Олександр Правосуд подарували по кондиціонеру. Окремо народний депутат вручив головному лікарю ЦРЛ Валерію Строканю сертифікат на придбання необхідного медичного обладнання. На урочистостях завершилася екологічна акція із висаджування трояндових кущів від Сергія Валентирова. Представники Розівської амбулаторії та райлікарні і центру ПМСД отримали посадковий матеріал із рук Сергія Васильовича. Індивідуальний подарунок від народного депутата отримали того дня працівники стаціонарного відділення територіального центру с.Давидівка, які щоденно надають соціально-медичну допомогу одиноким людям похилого віку.

Словами великої вдячності людям у білих халатах Якимівщини і власними щирими спогадами про життєвий шлях кожної людини разом із ЛІКАРЕМ від самого народження зі сцени будинку культури до медичних працівників зверталися голова районної ради Юрій Шило, в.о. Якимівського селищного голови Максим Забара, настоятель Свято-Казанського храму протоієрей Димитрій Арабаджи і головні лікарі райлікарні та центру ПМСД селища Валерій Строкань і Валентина Борисенко.

Слова зізнання у коханні і глибокій повазі за врятовані життя та повернуте здоров’я, визнання професійності і вияв людяності кожного дня кожному хворому пацієнту разом із відзнаками від керівництва та квітами лунали зі сцени протягом урочистостей.

Виступи дитячих аматорських колективів селища стали окрасою професійного  свята янголів у білих халатах. Окремим подарунком, який викликав сльози радості і щастя практично у всіх присутніх, стали дебютні пісенні виступи продовжувачів лікарських династій району Катрусі Склярової і Лізоньки Наприклад.

  • Будьте здоровими, — лунало звідусіль у глядацькій залі будинку культури, зі сцени і просто на вулицях селища.
  • Навзаєм! Ми на сторожі! — лунало у відповідь із вуст тих, хто щоденно охороняє наше здоров’я.

Тетяна БЕЛИМЕНКО

Фото Р.Бачуріна


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.