4 апреля 2018 Район 78  0 

Запрошуємо на ярмарок сезонних вакансій


Якимівський районний центр зайнятості запрошує до співробітництва відповідальних роботодавців та пропонує працевлаштування на курортний сезон.

У Кирилівській курортній зоні почалася активна підготовка до літнього сезону. Санаторій «Кирилівка», бази відпочинку, пансіонати, дитячі оздоровчі табори, аквапарк «Острів скарбів», дельфінарій «Оскар», магазини та кафе масово приймають на роботу персонал.

Для тих, хто шукає сезонну роботу, а також для тих, хто шукає працівників, Якимівський районний центр зайнятості 12 квітня в 10:00 в КУ «Будинок культури Якимівського селищної ради» (РБК) за адресою: смт Якимівка, вул. Паркова, центральний парк відпочинку, проводить традиційний ярмарок сезонних вакансій. Відвідавши ярмарок, ви зможете ознайомитися з повним переліком вакансій, а також безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями та отримати відповіді на питання.

Ми співпрацюємо тільки з соціально відповідальними роботодавцями і гарантуємо офіційне працевлаштування. Більшість роботодавців забезпечують найманих працівників безкоштовним проживанням та харчуванням.

Більш детальну інформацію можна отримати в Якимівському районному центрі зайнятості за адресою:

смт. Якимівка, вул. Паркова, 45-А;   

електронна адреса: [email protected]    

в соціальній мережі Фейсбук на сторінці Якимівський районний центр зайнятості    

Довідки за тел. 6-11-64 та 6-11-09


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.