16 июня 2015 Акимовка 103  0 

П’ята хвиля мобілізації – другі з кінця


10Вчора відбулося чергове засідання районної ради оборони. Провів засідання голова райдержадміністрації Олександр Правосуд. У роботі ради взяли участь очільники всіх сільських, селищних рад, заступник голови районної ради Володимир Горбань.
Присутні обговорили низький рівень проведення 5-ої хвилі мобілізації. Наш район на дев’ятнадцятому місці в області серед сільських районів. Військовий комісар Борис Балан поінформував присутніх, що, за попередніми даними, наш район посідає передостаннє місце за результатами проведення п’ятої хвилі мобілізації — 65,5% від планової необхідності. Сільські, селищні голови: Ю.Шило, В.Шпак, Ю.Дєдушев, В.Ковальов, В.Данилюк, А.Воробйов, Н.Шпигунова, Т.Кофанова, секретар Червоноармійської сільради С.Городнича і В.Горбань у своїх виступах наголосили на необхідності оповіщення сільських рад про результати проходження медкомісій і проведення якісної звірки військовозобов’язаних — правильний облік придатних військовослужбовців може докорінно змінити ситуацію із показниками. Особливо це актуально перед початком 6-ої хвилі мобілізації, яка, зі слів районного комісара, розпочинається із 19 червня.
Кирилівський селищний голова І.Малєєв підняв питання соціального захисту демобілізованих учасників АТО, який на сьогоднішній день, на жаль, на низькому рівні — починаючи із отримання посвідчень учасників і необхідної медико-психологічної допомоги для самоперебудови у мирне життя.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.