13 ноября 2019 Акимовка, Район 277  0 

У Якимівці відкрито сучасний сервісний центр ПФУ


Зроблено ще один крок, який полегшить громадянам спілкування із Пенсійним фондом України. Так, минулого тижня у Якимівці відкрився сучасний сервісний центр обслуговування громадян.

За інформацією начальника Якимівського відділення обслуговування громадян (сервісного центру) ГУ ПФУ у Запорізькій області Костянтина Сокола, в області активними темпами йде оновлення сервісних центрів з метою підвищення якості надання пенсійних послуг. Зала очікування і зала обслуговування клієнтів відремонтовані та оформлені у єдиному візуальному стилі, встановлені зручні модульні робочі місця, сучасна комп’ютерна техніка, інформаційна підтримка здійснюється за допомогою друкованих матеріалів, розміщених на спеціальних стендах.

Сервісний центр працюватиме за принципом «єдиного вікна», де відвідувачі зможуть отримувати весь спектр пенсійних послуг якісно, оперативно та доступно, а для цього є все: професійність колективу, комфортне перебування, швидке обслуговування.

На сьогодні у Якимівському сервісному центру старанно та професійно  працюють три спеціалісти фонду — Галина Колесникова, Олена Губіна та Наталя Гущина.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.