2 октября 2019 Акимовка 66  0 

Якимівець отримав чотири «ТАК» від суддів Х-Фактору (ВІДЕО)


У день, коли Якимівка святкувала свій День народження, на одному із центральних телеканалів України вийшов у ефір черговий відбірковий тур відомого талант-шоу Х-фактор. Дехто з мешканців Якимівки дуже чекав цього випуску, для декого він став цілковитою несподіванкою, адже одним із учасників туру був наш земляк, мешканець райцентру, співробітник райдержадміністрації Роман Зануда.

У бекстейджі Роман запевнив глядачів, що його характер зовсім не відповідає його прізвищу, адже в житті він веселий та часто посміхається. Крім цього, згідно його телеінтерв’ю, він полюбляє поїсти і колеги, здебільшого жінки, його підгодовують — хто паляницями, а хто шоколадками, якими він ділиться з іншими.

Перед самим виступом Роман пожартував: якщо він погано заспіває і це покажуть по телебаченню, то його звільнять з роботи. Насправді ці слова так і залишаться словами, адже пісню «Сансара» з репертуару відомого реп-співака Басти хлопець заспівав так, що його виконання припало до душі усім чотирьом прискіпливим суддям шоу, і вони одноголосно дали «зелене світло» якимівцю на подальшу участь у ювілейному 10-му Х-Факторі.

Що ж, побажаємо Романові подальших успіхів і будемо уважно слідкувати за продовженням шоу.

Підготував Руслан Бачурін


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.