4 сентября 2019 Акимовка 110  0 

Після 32-ого серпня


Цьогорічний символічно-святковий Першодзвоник пролунав у всіх школах району 2 вересня. Як дотепно жартували у неділю  на просторах соцмереж: сьогодні не 1 Вересня — сьогодні 32-ге серпня! Канікули продовжилися на один день. А вже із понеділка розпочався 2019/20 навчальний рік.

Святково прикрашені шкільні подвір’я змагалися у дизайні та оздобленні, а між учнями випускних класів організувався своєрідний конкурс уніформи, що має особливі відмінні ознаки (колір, конструкція, крій, фурнітура і т. ін.). Школярі і школярки разом із класними керівниками на навчальний рік підготували однакове вбрання. Першокласникам батьки усіх шкіл підготували індивідуальні атрибути, якими малеча хизувалася цілий навчальний день. А після запланованих уроків першокласники райцентру мали змогу скористатися солодким подарунком від голови Якимівської райдержадміністрації Олександра Правосуда.

Море нових друзів і посмішок, лагідні батьківські руки і ласкавий голос першої вчительки, перші виступи на шкільному святі і солодка вата  надовго запам’ятаються чималій кількості першачків.

У добру путь до Країни Знань, школярі Якимівщини!

Тетяна БЕЛИМЕНКО


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.