14 августа 2019 Район 172  0 

«Таланти Якимівського краю. Діти» — переможці визначені! (ФОТОРЕПОРТАЖ)


У суботу  на головній сцені Кирилівки було з’ясовано, хто найталановитіша дитина Якимівського району-2019 року. Саме у курортному селищні відбувся фінал вокального талант-шоу «Таланти Якимівського краю», вже вкотре організований під патронатом народного депутата України VIII скликання Сергія Валентирова.

Нагадаємо, цього року конкурс талантів передбачав участь у ньому не тільки вокалістів, але й музикантів, які грають на музичних інструментах, танцюристів, артистів та талановитих дітей у будь-якому творчому жанрі.

Допоки члени журі підраховували бали конкурсантів та визначалися із переможцями, перед глядачами із різноманітними танцювально-вокальними номерами виступили гості заходу – вокальний ансамбль «Сузір’я», зразкові танцювальні колективи «Фантазія» і «Юнона» (смт Кирилівка), а також фольклорний колектив «Охрімівський цвєтянца» (с.Охрімівка).

Переможцями дитячого творчого фестивалю стали: учасники молодшої групи – Еліна Вербицька із акробатичним номером «Лісова Мавка» (смт Якимівка,) Влад Гулевський із піснею «Итальянец» (с.Давидівка) та колектив «Непоседы» із танцювальним номером «Маківки» (Якимівська ДМШ). Серед у часників старшої групи: колектив «Ритм» із сучасним танцем «Stop people» (Таврійський СБК), Єлизавета Тетюшкіна із піснею «Почни з себе» (с.Охрімівка, Кирилівська ДМШ) та Вікторія Щусь із віршем «Пойду схожу за счастьем на базар» (Кирилівський СБК №2).

Усі учасники фінального етапу фестивалю-конкурсу отримали Дипломи та цінні подарунки, а переможці — грошові сертифікати від народного депутата Сергія Валентирова.

Фіналістки із Якимівки Олеся Марюхіна та Карина Печерська отримали право на безкоштовну участь у Всеукраїнському музичному фестивалі-конкурсі «Кirillovka-Fest» у наступному році.

Руслан БАЧУРІН

Фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.