8 июля 2019 Район 256  0 

Жнива-2019 (Перша п’ятиденка)


За підсумками І п’ятиденки (27.06-01.07.2019 р.) на збиранні врожаю ранніх зернових культур переможцем визнано колектив комбайнового екіпажу Філенка Юрія Володимировича ПП «Аскон» та помічника комбайнера — Лебедько Василя Олександровича. Переможці комбайном Джон-Дір зібрали ранні зернові культури з площі 196 га і  намолотили 882 тонни зерна, виконуючи  щоденну  норму виробітку на 182%.

За умовами районних змагань серед комбайнових екіпажів, переможець кожної жнивної п’ятиденки нагороджується грамотою районної державної адміністрації та матеріальним заохоченням у розмірі 200 грн., а також особистим прапорцем і вимпелом переможця.

У середу Ю.В.Філенка та В.О.Лебедька на робочому місці привітали  начальник відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації Бірюкова Т.М., голова райкому профспілки працівників АПК Саніна О.О., керівник підприємства Новіков В.В. та місцеві журналісти.

Від редакції: одразу після публікації положень районного конкурсу жниварів, під час зустрічей на вулиці, у телефонних розмовах із пересічними громадянами і навіть керівниками сільгосптоваровиробників звучали закиди, мовляв, у комбайнерів зарплата вимірюється не одним десятком тисяч гривень, а ви йому премію у 200 гривень. Автор і однодумці аргументували: не у грошах (і їхній кількості) щастя. А під час вручення пан Юрій уточнив: «Вимпел наш? Не перехідний? Буде дітям і онукам, що показати!»

Шанобливе ставлення і увага до хліборобів завжди будуть у фаворі українців.

Тетяна БЕЛИМЕНКО, фото автора


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.