24 июня 2019 Район 73  0 

Хай завжди будуть поруч такі люди!


День медичного працівника — це відзначання однієї з найшанованіших і найважливіших професій у всьому світі. Напередодні цього професійного свята відбувся урочистий концерт для медичних працівників району із врученням подарунків від народного депутата Сергія Валентирова, який особисто був присутній цього разу. Він із задоволенням привітав усіх медпрацівників із професійним святом і побажав побільше таких днів у році, щоб все заплановане якнайшвидше реалізувалося, бо вони щодня роблять безліч добрих справ, і хай у цьому завжди допомагає їм Господь Бог.

Серед запрошених на свято був і завідувач відділення стаціонарного догляду Максим Борисович Гунько, який  мав отримати  подарунки для медичного персоналу — білі халати. На превеликий жаль, через поважні причини, завідувач не зміг особисто прибути на вручення, але все ж таки подарунки знайшли своїх господарів. Янголи у білих халатах, так називають медичних працівників підопічні відділення стаціонарного догляду, тепер вони ще більше будуть схожі на янголів, які оберігають здоров’я та спокій одиноких літніх людей, допомагають подолати важкі недуги і хвороби. Медичні працівники наділені мудрістю, професіоналізмом, терпінням і співчуттям. Нехай їм завжди усміхається доля, підвищується рівень заробітної плати  і завжди будуть поруч такі люди, як Сергій Валентиров, який допомагає покращити  умови їхньої праці.

С.Глінка, соціальний працівник терцентру.

Від редакції: коли верстався номер, редакція отримала із Давидівського стаціонарного відділення терцентру фотографію колективу у білих халатах від нардепа. А трохи згодом завідувач відділення особисто зателефонував і щиро подякував команді Сергія Валентирова за увагу і турботу.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.